27-а Міжнародна медична виставка «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я`2018»
2 – 4 жовтня 2018 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

День головного лікаря - 2017

В рамках 26-ої Міжнародної медичної виставки «Охорона здоров’я».
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Продовжуючи традицію, започатковану минулого року, з нагоди святкування Міжнародного дня лікаря, запрошуємо усіх головних лікарів та медичних керівників країни взяти участь у спеціалізованому заході - ДЕНЬ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ - 2017, який буде проведений в рамках 26-ої Міжнародної медичної виставки «Охорона здоров’я».

Організатором заходу виступає ДП «Прем’єр Експо» (ITE GroupPlc) за підтримки Всеукраїнської асоціації головних лікарів.
Генеральний підрядник: компанія JK Consulting Group

1129.jpgМинулорічна подія видалася неймовірно масштабною, участь у святкуванні прийняли більш ніж 230 головних лікарів державного і приватного сектору охорони здоров'я з 18 областей України. Учасники обговорювали найважливіші теми медичної галузі з якими щодня стикаються у професійній діяльності. В рамках урочистої частини заходу була проведена церемонія нагородження Всеукраїнською відзнакою «Головний лікар року».

Минулорічну нагороду отримав Романчук Володимир Романович - головний лікар обласного клінічного онкологічного диспансеру Івано-Франківської області.1132.jpg

Цьогоріч на Вас очікує ще більш масштабний захід! Ми запрошуємо долучитися до події Головних лікарів та медичних керівників з усієї України! Гарантуємо незабутнє святкування професійного свята та позитивні враження для кожного учасника!

Чекаємо на Вас 5 жовтня 2017 року за адресою: м. Лівобережна, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр, пав.№3, конференц-зала №14

За усіма питаннями звертатися:
компанія JK Consulting Group
jk_consulting_small_logo-Перетворении-01.png